streda 18. mája 2016

Test osobnosti Pipa Wilsona

Občas potrebujeme v živote "vypnúť". Vtedy chceme na nič nemyslieť, či len tak čítať. A na to nám slúžia naše "miestečká". Sú to priestory, kútiky, kde môžeme vziať do rúk knihu a len tak čítať. A lietať na krídlach fantázie kamkoľvek. Alebo zisťovať o sebe, kým sme. Ja pevne dúfam, že sa tento blog stane pre Vás takým Vaším "kútikom". Miestom, kde nájdete nielen projekt #čítajmedeťom a odporúčania na skvelé knihy, ale taktiež miestom, kde sa môžeme porozprávať. Spolu. O Vás či o mne. A tak Vám dnes prinášam test osobnosti.

Tento test osobnosti bol pôvodne vymyslený len pre žiakov 1.stupňa základnej školy a mal za úlohu určiť osobnosť žiaka. Kým je dnes a kým by sa chcel stať. Dovtedy, kým sa nezistilo, že rovnako úspešne vie odhaliť osobnosť dospelého človeka. A tak dnes prinášame test psychológa Pipa Wilsona, ktorá nielen Vám povie, kto ste, ale taktiež o tom, kto sú Vaše deti a kam smerujú.

Ako tento test funguje?
Sadnite si a upokojte sa.
Poprezerajte si obrázok a vyberte si panáčika, ktorý podľa Vás najviac vystihuje Vaše rozpoloženie.
Zapamätajte si jeho číslo a teraz si vyberte panáčika, na ktorého by ste sa chceli v budúcnosti podobať. ( v oboch prípadoch sa môže jednať o toho istého )
Zapamätajte si tieto 2 čísla a odpovede o Vás nájdete u nás vo vyhodnotení.


zdroj:internet

výsledky testu osobnosti

1,3,6,7

Sú čísla, ktoré prezrádzajú silnú osobnosť, jedná sa o človeka rozhodného, ktorý sa nebojí žiadnych prekážok.

2,11,12,18,19

Sú čísla, ktoré vystihujú priateľskú osobnosť. Jedná sa o človeka, ktorý je vždy tam, kde ho potrebujú a je plný porozumenia pre svojich priateľov.

4

Toto číslo si vyberajú ľudia, ktorí chcú dosiahnuť úspech bez toho, aby museli prekonávať prekážky. Sú veľmi spoľahliví a poctivosť ich charakterizuje najviac.

5

Číslo 5 si vyberajú prevažne ľudia, ktorí sú bez energie, unavení a slabí.

9

Toto číslo charakterizuje veselých, priateľských a milujúcich ľudí.

13,21

Tieto čísla charakterizujú Váš strach z okolitého sveta a tendenciu uzatvárať sa do seba. Bývate zo sveta často nervózni a vyhýbate sa stretnutiam s ľuďmi.

8

Číslo, ktoré charakterizuje Vašu obrovskú fantáziu, cit pre nadprirodzeno a hlavne Vás ako veľkého rojka. Nebojte sa snívať, no nezabudnite na skutočný svet okolo Vás.

10,15

Vaša túžba po pokoji a vyrovnanosti v živote je veľmi dôležitá? Ak áno, vybrali ste si práve jedno z týchto čísiel. Títo ľudia bývajú často prispôsobiví.

14

Toto číslo signalizuje psychickú únavu a emočnú nestabilitu. Skúste načerpať nové sily.

20

Radi rozhoduje a ste vodcom "svorky"? Potom ste si pravdepodobne vybrali práve toto číslo. Charakterizuje prirodzených vodcov.

16,17

Číslo 16 o Vás prezrádza ťažké rozpoloženie, kedy na Vašich pleciach stojí pomoc niekomu. Číslo 17 momentálne zažíva ťažké časy a rozhodne potrebuje pomoc a objatie.

Potešili Vás výsledky? Napíšte nám komentár. :)


zdroj: internet (interez.sk, brightside.me)